Som alltid är det kurs på måndagar för mig. Lite jobbigt då manb måste sitta i skolbänken då man är van ett rörligt jobb. Som alltid så seglar ju fantasin iväg lite, på en massa andra saker och så. Funderade lite över vad jag ska ha till middag på haloween och naturligtvis blir det BLODPUDDING med LINGONSYLT. En perfekt haloweenmat med en massa järn i.  Sen blir man ju svart och fin i käften och kan skrämma vem som hellst. Kommer det barn och säger bus och godis, så bjuder jag ju även dom på blodpudding. Kan ju tänka mig dom inte blir så glad, men ÄR det haloween så ÄR det! Så  detså!

Mycket blåst och även storm skulle det ju bli i vårt avlånga land söderut. Ja stackars dom om värre med alla fåglar, för hur i jisses namn kan dom hålla balansen då det blåser. Har funderat lite på det där. Men jag blir ju snurrigare och snurrigare i skallen ju mer jag tänker på det. Det får väl kanske utfärdas ett flygförbud för våra små fåglar kanske ;-) .

Berättade ju hur jag höll på att pyssla inne i vår gästtoa, och så här vart det så här långt.Efter allt pysslande så fick jag en bukett blommor av någon som älskar mig, och vet ni vem det var? JO  av mig själv!

 ;-)Visst är hon snäll dendär annechristine!

 

Roligare än så här blir det inte i dag, utan nu vill jag önska er en fortsatt jättefin kväll, och att ni tar hand om er.

 

Gumman gick till doktorn

för en allmän hälsokontroll.

Väl hemkommen frågade

gubben hur det gått.

-Jo tack. Allt verkade bra.

svarade gumman.

- Men sa han inget om ditt stora

arsel? Skrockade gubben.

-Nej vi sa inte ett ord om dig. :-D

                           

KRAMEN FRÅN MIG NU!