Halloj alla fina! Måste erkänna en liten sak . Jag ÄR höjdrädd. Inte så lite heller. Men i dag tycker jag att jag har varit superduktig då min gubbe skickade upp mig på taket. - Älskling säger han till mig, åsso blir han knäpptyst en stund. - Inte kan väl du klättra upp på taket, och ta sopen med dig och sopa bort lite skräp som ligger där uppe.

Då ger jag honom dendär bestämde blicken. JAG? Du vet ju hur höjdrädd jag är svarar jag honom. - Jo.....men du är ju så mycket lättare än mig och smidigare. Ok. Där kan jag ju hålla med honom, och vad gör man inte för sin käraste.  Man får offra sig lite. Men..........fattar ni hur jädrans rädd jag var. Nu ska ni få ett bildbevis åxo.

Ojoj.........Tänk om.....


Sådär ja......nu står ju jag på benen i alla fall. Bäst att hålla ett stadigt tag om sopen.

Men sååå skönt det vart efter allt klättrande att bara sätta sig ner och njuta av solen. Ni ska tro jag var skakig i benen efter detta.  Men en liten solig skön stund efter allt klättrande var superhärligt. En solig dag som denna så vill man ju passa på att njuta lite åxo.


När jag satt där i min sköna stol så kom jag på att nästa helg då fyller ju jag år. Herrejisses....har det redan gått ett år sedan sist.  Tror ni på stjärntecken föresten. Ni vet karaktärshoroskop. Eftersom jag är född i slutet på maj så är jag " Tvilling" Vilket jäkla bra tecken det är. Kolla bara här. Vi är: Kvicktänkta,charmiga, nyfikna, sociala, humoristiska, ungdomliga, fartfyllda, självständiga, modig, inpulsiva.ok....några mindre goda egenskaper har vi väl som...stressiga och otåliga. JAPP, huvve på spiken där.

Sen något annat som jag läste och som jag åxo tycker stämmer ÄR att tvillingarna  har stort intresse för litteratur och allt som har med ord att göra. Jamen så är det ju. Tänk så mycket som stämmer.

Min gubbe han är kräfta han. Kräftor är fina dom. Min bäste vän är kräfta. Kräftan är hemmakär, social och en lite reserverad person. Dom är varmhjärtade, lyhörda och känsliga.  Kanske därför som jag kommer så bra överens med min gubbe och goda vän. Dom ÄR helt rätt för mig. Men visst äre lite intressant. Vilket tecken är du som läser min blogg föresten, och tror du på karaktärshoroskop. BERÄTTA!!?

Nä , nu äre nog bäst jag slutar mitt långa inlägg här , så inte jag tröttar ut er. Det vart ju en salig blandning i mitt inlägg i dag. Men så kan det gå ibland. Man vet ju aldrig vad som dyker upp i huvudet då man skriver.

Nu får vi ta nya tag . En ny härlig vecka väntar oss. Visst är livet härligt ändå. Att få vakna till en ny dag och känna sig helt frisk är väl det bästa en människa kan känna ändå. HEJSVEJS alla mina fina läsare.                                           Varm kram från mig till dig!