Allting började i går morse. Jag klev upp ur sängen nyvaken och huvve fullt av saker som behöver göras här hemma. Man skulle va en bläckfisk ibland....även om man är en semesterfirare så tar ju det tid att vara ledig åxo, så tänk allt hushållsarbete man måste gjöra den övriga tiden efter ledighet... Hur gjör man då?...Jo.....Man klonar sig. Enda sättet det. Min gubbe tyckte idén var märklig och lite konstig. Men då jag så till honom lite lugnt sådär.......att nu får du ju två av mig .....är inte det bra?......-njää........tror det räcker med en av dig svarar han. Men va F-n menar han med det?. Äh....jag tog å testade.


Det började på morgonen i går morse. En av mig ville läsa tidningen medan den andra av mig ville hitta på nåt.....

 


Ojoj....inte fick man läsa ifred.  Men det finns ju fördelar av att klona sig åxo  . Så är det.

Igår kväll tog jag och umgicks med mig själv. Vad bra det är......jag menar......Vi...Nä, jag och jag är ju överens om Presis allt. Det här med att klona sig var ju en superbra idé... stackars min gubbe bara.....han har ju två av mig nu.😁


Här i tv-soffan.

 


Ikväll är det "morden i midsummer'. Skönt att jag har "jag" att se den med....Jo....gubben är ju med på ett hörn åxo förstås....Men så konstigt att det finns några människor kvar där i byn. Är inte alla mördarde?? .....finns det nån som vill flytta dit till byn igentligen? Tänk alla poliser och alla mystiska människor som flanerar runt där......Man skulle ju va på helspänn jämt ju. Där skulle man behöva vara två av sig själv....jag menar...då har man ju någon som räddar sig....eller??

Äh...ska nog  inte tänka mer på det inte....


Vi syns å hörs Hörrni...

 


Kramelikram.