Visst är det mycket som ska göras nu i juletider som bakning städning bla bla bla. Så nu har jag funderat lite på det här med kloning. För tänk om jag kunde bli två? Tänk om en av mig kunde stanna hemma och fixa, och en av mig tjänade i hop brödfödan. Så nu har jag tänkt till.


Hmmmmm.......Tänk om??


Hmm.......


Men då kom jag osökt på att tänka på en annan sak. Min gubbe får nog det rätt tufft här hemma med två TantGlad.....det räcker ju med en liksom. Äh.....vi får nog fortsätta som vanligt och i våra gamla spår. Den känns nog bäst det.

Näpp...nu är det bara tre dagar kvar tills jag har jullov, och ni kan ju bara gissa hur jag längtar. så skönt med lite vintervila. Men nu är nu, så nu tar vi och sparkar igång dagen på bästa sätt.

Hejåhå....må så gott ni bara kan nu kära vänner!

Kramkram!