När jag var yngre tyckte jag att Anne-christine var ett skitfult namn. Ville inte heta det alls. Varför kunde jag inte döpas till nåt finare namn som.....Claudine, Mariana, isabell eller nåt annat fint namn att vara stolt över. Men jag fick allt heta Anne-christine jag . Jag såg väl ut som en stina kanske. För jag har alltid tyckt att man är lik sina namn.

Men nu har jag sett värre. Tänk så mycket tok man hittar på nätet ( förlåt nu alla som heter detta)

Hör nu här! 2 kvinnor heter RAGATA som tilltalsnamn. Men herregud...vem vill heta RAGATA? Nog för att det finns många Ragator. Men att heta det...njäeee..

Eller som det här. Det finns 2 Män som heter PUCKO. Inte f-n skulle jag vilja ha någon som ropade PUCKO efter mig. Eller Mannen som heter POTATIS. Undra när vi ska skala potatisen idag? Undrar åxo om den personen är en soffpotatis? för då är man ju som namnet liksom. En POTATIS.

Det finns 8 kvinnor som heter PUNG och det finns 6 Män med namnet som tilltalsnamn. Ja det blir bara värre och värre.

Hela 61 Män heter MUNK som tilltalsnamn och 1 Man heter KOSSA som förnamn. Det finns 1 Man som heter SKÅNE och det finns 10 kvinnor som heter KATT i förnamn.

Skulle jag få välja bland dessa namn......så har jag nog valt KATT. Det låter ju minst konstigt. ;-)

Men gladast ÄR jag nog att inte heta HITLER då det finns 1 Man som heter det. Ska man skratta eller gråta?? Eller denhär personen som heter..........

Nä...tror jag lägger ner det här nu. Hoppas att ingen av personerna som läser min blogg tar illa upp. För det var inte meningen. En sak är säker....ni har mycket mer unika namn än vad jag har. Sen kan jag nog tycka att......Anne-christine är inte så dumt ändå. Fast jag heter ju nåt annat åxo.....TantGlad. Och TantGlad är ju åxo lite knepigt namn eller???Kram från TantGlad!