Hej alla!

Tänk ändå vad tiden går fort. Det är till allhelgonahelgen min gode vän gick bort i cancer och snart firar jag 1 år som TantGlad. Min blogg såg då ut så här! Den skulle bli hjärtlig och glad presis som jag skriver här ovan som hjärtligt välkommen. Så snart blir det 1 års jubeleium. Min blogg som tidigare hette annechristines försvann till TantGlad som passade min personlighet så mycket bättre. Jag hoppas värkligen ni trivs här inne hos mig där min humor som oftast baseras på vardagen uppskattas, för ÄR det inte det ändå som ÄR livet. Ett goot skratt förlänger livet och visst är det så.

Ikväll blir det inte så mycket mer än detta då jag har fått paltkoma och ätit alldeles för gott. Soffmys och tvn blir mitt nästa projekt. JO............Önskar ju er en fortsatt fin kväll, men det vet ni väl att jag önskar utan att tala om det.

Hoppas bara att jag inte vaknar kl 02.00 inatt, då jag ALLTID vaknar den tiden hur jag än gjör så ÄR det en magisk tid suck! ;-)  Men skitisamma, gamla hundar går det ju inte lära att sitta.

Tittade i mark Levengoods bok i gen om Gamla Tanter Lägger inte ägg och tycker den är skitrolig med alla dess barns funderingar. Kolla bara här så får ni se!

Man blir sjuk av att vara på sjukhem eftersom man längtar sig sjuk efter att få komma hem.

 

När gamla människor blir förälskade slipper de sitta på varandra, för då kan de inte gjöra barn ändå.

 

Farfar är bra! När han är barnvakt slipper vi sova, för han glömmer det. Så han somnar istället, och när han vaknar igen har han glömt det.

 

Visst har barn roliga funderingar ändå!

Slutar med lite sommarminnen och bilder.Här skulle jag plocka blåbär och var villse i pannkakan.

 

Den här gubben i trädgården vart jag minnsan rädd för!

Oj så likt mig att BESTÄMMA!!!!!

Här ÄR jag sur för jag inte fick bestämma!

 

Men eftersom jag ÄR ÄNTLIGEN TANT OCH TANTGLAD får man väl gjöra som man vill!

Hmmm......eller???????

 

Så med det säger jag god kväll, det kommer en rolig dag i morgon med! TJINGELING!

 

Kramen från mig!! :-*