Hejsan alla!

Så fint väder vi har, så kan man annat än njuta just nu? tror inte det, för det är helt underbart att vara ute när solen lyser så gott från blå blå himmel. Nu kanske ni funderar......vad jag har gjort sen sist jag skrev i min blogg.  Ni som läst mitt föregående inlägg ser ju hur jag ligger i gräset. Japp.......jag funderade ut lite bus nämligen och ni kan ju bara gissa vad som kom upp i mitt huvud. Det vart lite minnen från när jag var liten och kanske inte var allt för busig av mig, och då såg jag ut så här!En kanske något lugn TantGlad. Hon hittade inte på så mycket bus direkt, utan iaktog nog mer människor i sin närhet. Hon gillade inte karameller, men hon gillade en massa djur som hon försökte att överbeskydda jämt och ständigt.

Sen så vart hon värre vad gällde busigheterna. Hemma på vår gata så lektes det en hel del, och bland annat så tyckte jag det var jätteroligt att lägga ut en plånbok........ja den innehöll ju inte pengar presis, men att busa med farbron som varje kväll gick ut med sin hund det gillade jag. Ett snällt bus om jag säger så ;-) . Så ut med snöret till plånboken snabbt som bara den till tiden som farbron gick förbi. När den äldre farbron passerade häcken med sin fina hund..........DÅ DROG MAN i plånboken. Men då farbron fattade på mina små trix var det ju inget roligt längre, så då hittade jag på lite nya snälla bus. För som dom sa hemma, så var det så här! Bus får man hitta på, bara det är snälla tankar bakom!

Senare så kom jag på en annan sak, fast om det var nåt bus vet jag inte, men jag tjänade många kronor på det iallefall. :-) Och det var ATT man skulle betala mig för att se på tv hemma. Så i dörröppningen in till vardagsrummet så satt jag och tog betalt. Det kostade 1 krona varenda gång man passerade mig, och gissa bara hur GLAD jag vart av dessa kronor som jag drog in. Kännde mig nästan lite rik faktiskt. Fast efter ett tag så tröttnade familjen på detta nämligen.........men då hade jag ju fått in åkso en rejäl slant i sparbössan. Det ska ju börjas i tid ;-)

I dag är jag MYCKET BUSIGARE än då ska ni veta, och visst är det väl skönt att vara en smula busig, så länge det är SNÄLLA bus.Ligger och ruvar på lite bus här åkso. Visst är livet härligt och busigt ändå????

 

Men nog om bus nu! Min gubbe är och spelar golf i det finfina vädret, och jag sitter här och klurar. Vet ni hur svårt det kan vara ATT bara komma ihåg att köpa 1 sak på affären. Har försökt att komma ihåg att köpa tandkräm i flera dagar nu, och så typiskt mig. Jag glömmer ju alltid det viktigaste när jag handlar. Jag får väl bara hoppas att inga tandtroll besöker mig, då jag fått snålat in på tandkrämen och klippt sönder tuben. Men idag HAR VI TANDKRÄM här hemma.......så JIPPI.........minnet att köpa tandkräm infann sig idag ju, och såååååå bra gjort av mig att komma ihåg detta......HEHEHE...

Nåt annat jag sysslat med ÄR......tränat armarna med att bära in........just det, kilovis med reklam. Jag får nog fortsätta med detta, för nu känner jag mig ju nästan lite som hulken........nääääästan iallefall.

Näpp.........Nu är min gubbe och spelar golf, och jag sitter här. En bloggrunda hos mina bloggvänner blir det, och det är ju ALLTID trevligt ska ni veta. Det blir ju nästan som att köpa en tidning. Alltid sååå spännande såååå.

Avslutar med en liten söt höstbild här hos mig idag. Titta bara sååå sött!Djur är UNDERBARA!

 

En varm buskram från mig!

Ha det nu så jättegott! :-*