Så konstigt det är.....har ni tänkt på att ju äldre man blir ju fortare går tiden...månader, veckor, dagar och timmar bara rusar iväg presis lika fort så har den här helgen passerat , men visst är det konstigt att det är så?...att det går så fort!.  Men ni ska veta att jag har haft en toppenhelg som började redan på fredag med en ledig dag före helgen. Så skönt det är att ha det så, för man förlänger ju liksom helgen som jag nu tycker har gått fort. Ja så kan det bli. Men nog om detta, för nu fortsätter vi..


På lördag kikade vi på mello. Jag vet inte om jag ska skriva vad jag tycker men.....det gör jag ändå.  Jättestrongt gjort av Ove thörnkvist, så STORT GRATTIS till honom. Men nog är det konstigt.....jag menar....jag tycker det finns bättre  låtar för Mellon, som passar in i tiden . Mitt tyck har inget med ålder att göra om nu någon trodde det, mitt tänk är musiken.... Men nu är det som det är, och förresten så gick väl de där ryska gummorna vidare för några år sedan. Undrens tid är inte förbi, och förresten är smaken som Baken ,vem som nu kommit på det utrycket? Det är väl kanske tur att vi är olika och tycker olika.

Nä ...nu är det dags att krama kudden för mig....jag behöver nog inte hänga på nåt lås för så trött som jag är lär jag somna ovaggad ikväll. Katten ligger redan och sover hon. Men, som hon har busat med en liten hårsnodd ikväll ,så är det inte svårt att lista ut varför hon är så trött inte. Tänk att katter gör bara det som faller dom in. Sen har dom personal ( vi människor) som fixar och donar för dom. För att dom ska ha det bra.


Ny vecka och nya tag. Vi syns en annan dag hörrni, och KRAMELIKRAM alla kära

 

  ;-)