Halloj alla.


När jag var liten så hade jag min mormor och morfar som vaknade tidigt mitt på natta. Fattade inte vad man kunde göra uppe mitt i natten ,och vad det var för bra med det . Men nu fattar jag ...ju äldre man blir ju tidigare på morgonen vaknat man. Måste vara så?. Förut vaknade jag vid 4 tiden ( tyckte det var tidigt) som nu blivet 2 tiden på natten. Vad 17 ska man hitta på då??? Inte mycket inte. Man kan ju inte köra snabeldraken för då hörs det. Man kan inte diska för då blire en massa oljud, så vad i Hole kan man hitta på? Det ska va tysta saker då.....som glo lite i mobilen eller sätta sig framför datorn en stund......nåväl...

I natt då min gubbe sov så gott så kom jag på att jädrans så törstig jag var. Smög mig sakta upp ur sängen , och smög mig bort till köket. Öppnade kylen jätteförsiktigt och tog fram en ny juiceförpackning.   Så gott det var. Satt mig vid datorn och glodde lite...gogglade lite på både det ena å andra tills jag kom fram till ordspråk och citat. Sånt är kul. Samtidigt tänkte jag.....tänk om ändå G kunde vakna så man fick lite sällskap mitt på natta för plötsligt kände jag för att surra och berätta om drömmen jag hade innan jag vaknade. En konstig dröm. Men men....den får man väl ta till morgonen då han vaknat. 

Klockan rusade iväg så jag tänkte det är nog bäst jag lägger mig och försöker att sova för bara om ett par timmar är det dags för jobb. Smög mig sakta tillbaka till sängen och drog sakta täcket över mig då jag plötsligt hör G säga..

-VAD GÖR DU?

Är du vaken säger jag.

-Det här jag varit länge, säger min gubbe.

Alltso...jag smög i onödan. Har ju både kunnat dammsuger, diska.........eller spelat hög musik mitt på natta. 

Näe...det här går inte. Snart dags för jobb och vet ni....jag har ledig helg! ..Det ni. Ska bli så skönt.

Innan jag rundar av mitt inlägg så vill jag visa er några kloka citat och tankar jag hittade i natt på nätet. Japp ..Så får det bli.

Hej på ett tag.

 

 

 


Magiska ord hittade på nätet.