Hejsan alla! :-D .

Lite bloggande blir det trots det fina vädret i vårt avlånga land, men har man skrivarklåda så har man. Apropå klåda så har jag haft en såndär surrig flygande varelse hemma hos mig i natt. Ni vet en såndär mygga som zzzzzzz...........surrar , surrar och surrar men man ser aldrig vart han befinner sig nånstans. Han tar liksom bara plats i hela rummet trots sin lilla storlek. Surr surr surr. Sen suger han en massa blod åkso, som gjör ju nästan att man håller på att svimmar efteråt, men det struntar han i minnsan. Hmmmmm.... sen flyger han sin väg....mätt och belåten skrattandes och tänker.......din dumma dumma sil...jag kan lura dig vart jag vill. :-) .

Vet ni vem som kommit till baka då? Jo denna varelse!JUST DET!!!!! BOSSE har kommit tillbaks nu. Min spindel bosse som jag har som hyresgäst mellan varven inne i duschen. Min gubbe har nog fattat nu vad som hänt om jag gjör ett jungelvrååål där inne, för då är det lille bosse som är på besök. Han är liten och svart med långa långa slanka ben och som håller ögonen på mig där inne. Han gillar mest tjejer, då han ser killar springer han och gömmer sig. För göran gömmer han sig alltid för ;-) .

Hursomhelst så vart det lite trädgårdsarbete igår här hemma. Jag gillar ju allt som är kreaktivt. Så i går vart det rensning i rabatten och min gubbe var snabb att fota mig.


Ser ni den lilla humlan på det lilla bladet. :-) Visst är humlor sååå söta. Humlesurr är sommar det.

 

Jag har inte bara leget på mina knän för att rensa rabatter i går. Jag hann även gjöra en liten snabbis på dollarstore. Ibland så funderar jag på varför man måste ha varor så himla högt upp. Nån stege såg jag ju inte till heller, så jag vart ju lite fundersam om jag skulle tillkalla nån personal. För min grej fanns allra längst upp naturligtvis. Men då har vi ju detta problem, att när jag sist var där och skulle plocka en sak som jag tror var toalettpapper från en hög staplad hög där mitt på golvet, så rev jag ner alltihopa. Hmmm.....lite pinsamt nu att fråga efter nån hjälp då jag kan bli igenkänd från den gången ;-) . NÄPP, nu struntar jag i att skriva nån mer idag, för vet ni vad? Jag fick tag i det jag ville ha inne på dollarstore och det vart denna söta kopp som man blir häääääärligt glad av att dricka sitt morgonkaffe ur. Kolla bara villket smältande leende den ger mot mig.

Tycker nästan att koppen påminner lite om mig hehehe...

TantGlad

 

Nä nu väntar sommaren på mig, och idag blir det en ny utflykt för oss här hemma. Man måste passa på att njuta under denna underbara soliga tid. Tänk sena kvällar med humlesurr, människosurr och glädjerus i vart hem och hus.

 

Soliga solskenskramar från mig! Livet är här och nu.

TNINGELING! :-D