Den som tyckt att tiden ska stanna vid 24 timmar om dygnet, han visste nog inte vad han pratade om han, för jag behöver minst 24 timmar till. Ska jag hinna med allt jag vill gjöra, så får nog tidstudiemannen ta till ett par timmar till ska ni veta. Men det här med datatid, ja det kan man väl dra ner på, för visst är det väl så! Men nåt annat att dra ner på........njäääeeeee, kan inte komma på nåt ska ni veta, men ni kanske har svaret?

Jag brukar inte tokmotionera, för det tycker jag är jävulskt tråkigt ska ni veta. Men jag gjorde nåt jag inte brukar gjöra sådär ofta idag. Jag tog på mig mina jättesportiga promenadkläder som bara lyste........RÖTT och titta på mig vad sportig jag är. Sagt och gjort så gick jag iväg mot mitt mål. En vända runt kvarteret på ca 15 minuter vart det, så då kännde jag mig skitduktig, och nu behöver inte jag nån mer kondition, för det räcker väl att jaga gräsklippan i ca 3 timmar, då har man väl fått kondis så det räcker.....eller??????? Sen att lyfta skrot och bära stenar till sitt nya trädgårdsland räcker väl åkso långt.....eller?????? ;-) .

Att baka är heller inte min grej. Min sockerkaka liknar nog mest en misslyckad dröm, för mina drömkakor blir ju hellre aldrig bra. Dom liknar ju mest brända kolkakor och hur jag än gjör......Misslyckas jag, hmmmm. Fortsättning följer........

Surrigt med min bästa vän har det blivit idag, och förresten blivet???????...är inte det ordet lite rassistiskt ändå? BLI VIT?.  Hmmmmm, kanske man får tänka på det, så man inte använder ordet i fel samanhang hehe. Förresten orden då????? Har man nån ensamrätt på orden??? Hmmmm säger jag.

Nu har jag fullt upp ett par dagar ska ni veta. Imorgon då blir det gratulikation för 25 år i tjänst och sen på torsdag kommer min gubbe hem. På fredag blir det ett födelsedgsfirande för mig. Ja täääänk vad åren går ändå.

Ha nu en fortsatt fin vecka alla kära vänner, för nu blir det gonatt för mig, och sen slutar jag med några bilder från sommaren 2012.

 













Nä nu struntar jag i det här och hoppas på en varm och go sommar, eller hur!!!!!!!!!!! ;-) .

 

Ha det gott alla vänner, och alla jag inte känner!

 

10 årige jonas till skolfröken:

- Varför måste vi lära oss engelska?

-För att mer än halva världen pratar engelska.

-Men räcker inte det då? ;-) .