Sitter och slappar i soffan framför Tv:n och just nu är det "Halv åtta hos mig"...Nu kanske det INTE är halv åtta hos mig...Jag menar...Då ni läser mitt inlägg är kanske klockan nåt helt annat. Men då är det här historia ;-)  

Nåt annat son är historia är min veckohandling som jag har gjort idag. Vet ju hur trött man är efter en arbetsvecka på en fredag, så därför passar det att handla lite gott till helgen på en torsdag. Men nu ska ni få höra.....

Det var mycket folk i farten som hade samma tänk som mig. Nu ska vi handla lite gott till helgen. Dessutom är det alltid massor av folk i farten då det är löning och helg. En ny kille satt dessutom i kassan och jag såg hur riktigt nervös han var med "mycke folk i affären" dessutom så råkade han slå in föregåendes varor fel, så det vart ju en jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte låååååång kö framför kassan. Föresten ......har ni hört dendär reklamen på radion då barnet säger jätte jätte jätte minst tiotusen gånger. Snacka om att man kan få nåt bryt. Likaså då en kran står och droppar......eller som.....Justja..nu kom jag ju in på nåt helt annat. Men visst var det "torsdagssurr" min RUBRIK är.

Såg hur den stackars unga killen blev alldeles röd i facet samtidigt som folk i kön började skruva sig, och titta sig runt omkring om det inte ev öppnades en ny kassa. Hörrni.....Snacka om dåligt tålamod. Tyckte synd om killen som gjorde sitt bästa. Dessutom fick någon annan personal hjälpa honom lite. Men när det hade ordnat upp sig log han som en sol, och ursäktade sig. Bra gjort. Tänk om vi kunder kunde sluta prata i telefon när vi ska tilltala kassörskan/ kassören. Nu gnäller jag lite men.....Snacka om att vara nonchalant.

Men nu är det slutgnällt, och eftersom det är min blogg så skriver jag det jag vill.  Nu tycker jag ju om att skriva. Kan skriva skriva å skriva hela dagarna om jag skulle få som jag velat, och göra vad jag vill. Det är tur min blogg finns. Mitt lilla "skrivrum"

Justja...Men vilket blåsväder vi har. Ska det va så här???..och ska man behöva se ut på dette vise?;-) 

 

Nu får herr storm ge sig! :-P 


Sist men inte minst så har vi de som har promenerat under veckan. Länkar en helg på helgen....och länkar de som går på veckan på fredagarna. Nu kör vi gott folk.

PS.....om ni inte kommer direkt till mina bloggvänners promenader i länken så kan ni bläddra till tidigare inlägg i deras bloggar.

Gunilla http://gunwah.bloggo.nu 

Ewa http://eva49.bloggo.nu 

Gerd http://gerd-geddfish.blogspot.com 

Ditte http://akker.blogg.se 

Mia http://minsoltrappa.se/ 

Comsi comsa http://egopyret.blogspot.se/ 

Åke http://nacka144.se/?p=23974 

De som har gjort sin "söndagspromenad" mitt tema förra helgen ÄR:

Veiken http://www.veiken.se 

Wiolettan http://wiolettan.bloggplatsen.se 

Kicki http://kicki-olsson-58.bloggo.nu 

Om jag glömt någon så får ni hojta till. 

Vill åxo tacka er alla för era fina promenader. Jag hoppas ju åxo att ni tittar in på ett besök i mina fina bloggvänners bloggar.

Smattrar gott utanför mitt fönster nu. Tror jag fortsätter ett tag till att slappa i soffan   . Än är det inte dags för att krama kudden och borsta tänderna.....Tror jag borstar tänderna innan jag kramar kudden. Låter bättre det.


 


En liten fredagsfräckis  :-D