Halloj!!

Har ni tänkt på en sak .Tänkte på röster i morse då jag svarade i telefon å på andra sidan tråden säger någon jag inte känner...- finns någon Svensson där?...  med en grov  röst. Genast så satte mina funderingar igång hur den här personen kunde se ut. För man tror (inbillar ju sig) att personen ser liksom ut som rösten åsso målar man upp en bild. Stämmer oftast INTE!

 

Nu kom jag å tänka på dendär gången jag skulle sälja ett gammalt skrivbord jag inte hade plats för . Satte ut en annons och så ringde någon som hette Isabell..... Jag förklarade hur skrivbordet såg ut och hon tyckte det lät bra så hon nappade på annonsen å glader blev ju jag . Sen var det bara till å förklara adressen så hon skulle hitta. När vi pratat klart så hade jag en klar  bild av henne hur jag (trodde) hon såg ut  .Jag målade upp en vek smal ung kvinna framför mig  runt 25 sådär. Hon hade ljust långt vackert hår ....tills hon stod framför mig . Ja....det blir ju inte alltid som man tänkt sig inte.

 


öppnade dörren och bilden hur personen såg ut var ju liksom klar... sen rasade bilden pladask å där stod en lång reslig lite mullig kvinna med en mörkt brunt kort hår och tittade ner på mig. Hon var ju så himla lång att då man tittade upp på henne fick man nackspärr hua... Hm....Hoppas inte hon läser min blogg nu ;-)  Ögonen var så kolsvarta å när hon tittade på mig så såg hon så himla arg och elak ut å sen rösten ....den stämde ju inte alls in.. Nä fy F-n . Denhär spröda ljusa rösten till en lång reslig storvuxen  kvinna. Hörrni ....så himla fel man kan ha.  

En annan sak jag tänkt på......Ja nu Äre många funderingar men vädret är så grått så jag kan lika gärna sitta här i min sköna soffa å filofisera lite.

Ser du ut som det du heter?  Tycker en Anna ser ut som en Anna....En Mia som en Mia en Lotta ser ut som en Lotta åsso jag då som mest är lik mig själv. Vilken tur jag har.

Nä nu får jag nog ta tag i dagen och sluta att sitta här å fundera å tramsa på. Men då vädret är så grått (Ja ja .....jag vet jag tjatar)  så Äre väl sak i samma vad man roar sig med, och man har inte roligare än man gör sig.


Hej på ett tag, hur långt nu ett tag är??

Ps......Kör en tisdagsfräckis.

 

Bilder lånade på nätet. Bara så ni vet.