Då jag tänker,...över vad jag gjorde förra året vid den här tiden så kommer jag  i håg att jag skulle börja träna.....ni vet, bli en såndär hurtbulle men Mest för att hålla mig i form och så. Fast igentligen behöver ju jag inte tänka på såna saker som att tokträna för att hålla vikten, för hålla vikten gör jag ju ändå och utan träning. Tillhör väl de få lottade som kan äta presis vad som helst  ,utan att gå upp ett gram i vikt, men det var inte därför jag ville börja träna inte   . Det kan ju vara bra för kroppen tänkte jag.

 Vi fick två eller om det var tre gånger gratis träning först, å det var nåt av det svettigasre jag har varit med om. Varför plåga sig då man inte behöver?

 

Så det vart slut på de där tokideerna för både min kompis och för mig. Inte vår grej liksom . Så nu ligg de nyköpta träningskläderna vackert hopvikta  i den nedrersta byrålådan . För jisses .....man kan ju göra så mycket annat roligt med tiden istället för att tokträna ....t,ex göra ingenting, för det är rätt jobbigt det med. ...För nåt annat orkar man ju inte lixom  med nu på vinternkvällarna. Slötitta på Tv:n och byta kanal hela tiden, för man vet ju alldrig vad man vill se för det finns alldeles för mycket att se fast ändå inte om ni fattar?..för många kanaler kanske,

Nä nu är jag så trött ,att ögonlocken ramlar ihop snart. Det känns att John blund redan är här och vill ta mig i hand och följa med mig till drömlandet. Vilken filur hörrni. Hoppas jag kommer drömma nåt kul....kanske nåt som en strand och goda drinkar och flera flera hundra plussgrader........var väl att ta i kanske


Och hörrni.......det blir promenader på sin höjd för mig !!! En vill ju inte plåga skiten ur sig. Ska ju finnas kraft och ork för annat åxo .!