Det är liksom nåt visst med fredagar, alla ser ju så mycket gladare ut. Nu är det helg. Men så har vi alla nu som måste jobba när det är helg. Men vet ni.......ni får ta igen er till veckan då vi som har fått varit lediga måste jobba. Det ÄR ju en viss lyx det med. Att få vara ledig mitt i veckan.

Men nu är det helg för mig. Jag tänkte jag skulle gå in i helglunket.....ni vet.....man gör lite som man vill. Lite som faller en in sådär. Alla måsten tänker jag strunta i till helgen.  Att bara vara. Sååå himla skönt. Just det tänkte jag göra med min helg.

Det blir ett pytteinlägg idag hos mig. Har ju märkt hur alla mina viktiga bokstäver är alldeles för väl använda nämligen, så nu spar jag på dom till nästa inlägg. Vi har ju....a.....s.....kl....öööö.......ööö....nä nog med trams o flams. Nu blir det nämligen let`s dance hos mig.  Ha en JÄTTETREVLIG HELG alla fina vänner. Tycker så mycket om er, och blir såååå glad över att ni tittar in i min lilla blogg.

Trevlig helg ska ni ha!