Den här veckan Har varit den värsta på flera år......Men nu måste jag rycka upp mig. Allt blir bättre. Men. nu går livet vidare...


Idag har jag trängts med en massa köpgalna mänuskor och det har varit köer överallt.  Bilar överallt. Människor överallt.  Provade några klänningar och fastnade lite för denna.........Men nåt köp?? Njääää..........satt inte så bra fast färgen var snygg. Men allt  ska ju sitta vara perfekt. Inget förhastat köp här inte.
Klänningen.
 

Njaaa.........


Men nu till pysslet. Förr tjuvstartade man INTE med julen. Första advent och inget annat. Dom som satt upp julsakerna lite före var ju lite konstig liksom. Men då är jag konstig för mina julstjärnor och stakar har jag haft uppe i flera dagar nu. Har njutit av allt juligt. Sååå himla mysigt så .

Så här ser det ut i mitt kök nu.


 


Förr satt man upp samma stjärna i samma fönster och samma stake i samma fönster och visst kände man väl lite extra att nu var det jul. Men nu byter jag ställen .....julstaken som jag hade vid köksfönstret kan få ett annat ställe att stå på ett annat år. Man vill förnya sig liksom. Det är mycket med det här att förnya sig som jag tror många känner att göra. Vi är traditionella på annat vis nuförtiden.


Nä nu ska jag njuta av kvällen och helgen då jag är ledig. Det är jul i vårt hus men bara en sak fattas..........det är "Ella".....min katt som blev påkörd i måndags. Men som sagt......livet går vidare. Men Ella lämnade efter sig ett barn.........Lilla sessan som saknar sin mamma. Dom har olika personligheter. Men visst är hon söt sessan?

 Ha en fantastisk kväll och helg Hörrni....nu ska jag fortsätta att njuta av min lediga helg så detså!