Halloj .

Har inte haft tid med er alla bloggvänner nu. Det har varit jobb jobb jobb känns det som. Upp i tidiga ottan, och trött som självaste den på kvällarna. Har haft fullt upp med att komma in i alla rutiner på mitt nya jobb . Allt är nytt men snart så.......Är ju ledig tre dagar nu, och nåt jag är ovan vid ÄR att vara ledig en vardag. Men det känns sååå bra så. Allt är ju nytt för mig, så det här med bloggen får komma i andra hand just nu. Min energi går åt till att ställa om mig. Men det ska nog gå bra.

Solen är framme och det är kväll. Klockan är inte mycket. Luften andas höst. Det luktar skog och blöta löv. Jag gillar det! Gör du? Det här med hösten kan ju ha blandade känslor med sig. Jag kan tycka det bränner i hjärtat då jag ser mina blommor som inte mår bra nu. Men dom har blommat och gett sååå mycke kärlek hela sommaren, så dom har nog rätt för lite vila nu. Vissa får somna in......dom har gjort sitt liksom. Känns nog lite vemodigt trots allt. Men så är det. Inget att gjöra nåt åt. Livet går ju vidare för både blommor och människor. Men jag känner ett visst vemod. Det gjör jag.

Men nu gör jag helg så det så. Ska bara göra saker som jag gillar. Jag börjar med en god middag. Halv åtta hos mig. Menyn är exklusiv. Jag gillar sånt som gör livet gott. Vardagslyx är livskvalité.


Hejsvejs ALLA

!