Halloj alla!

Vi hade ju flera veckor....eller åtminstone två veckor då vi har haft ett superfint väder hos mig. Så glad man vart då det vart lite sommar och även om man har börjat jobba så känns ju allt så mycket lättare. Sol...fina dagar med massor av värme. Men i går, då visade hösten sig.
Gula blad på träden. Inte alla...men nog smyger sig hösten sig på allt. Dessutom så kom det en rejäl regnskur hos mig i går. Det bara dånade och vipps så var vi utan ström. Det är då man fattar hur viktigt och hur bortskämda vi är med ström. Precis då jag kollade på en film på tvn så försvann strömmen. Kolsvart vart det. Vilket i-lands problem hörrni. Det finns människor som har betydligt större problem än detta. Men strömmen kom tillbaka rättså snabbt. Suck så skönt. NU kunde man gjöra allt det där som att koka sig lite gott kaffe, se på dendär mysiga filmen, ladda mobilen....näe så bortskämda vi är. Men nog om detta.

Jag gillar ju att ta foton. Min gubbe blir rätt less på allt fotande ska ni veta. Jag fotar ju allt allt allt som jag tycker om och tycker är värt att fota. Det bara är så. Dessa bilder fotade jag tidigt en morgon innan jobbet. Det är hemmavid. Bara så ni vet.


Men.....har ju sån dålig kamera. Bilderna skulle nog bli mycket mycket bättre med en riktigt bra kamera. Så ni får hålla till godo. Är ju en amatörfotograf.

Nog om detta.

Kan ju inte tillägna mitt inlägg som veckan som har gått. Här i mitt bloggplace dyker bilder och blogginlägg upp hipp som happ. Nu tänkte jag visa en liten bild av min lilla söta Claudine. Hon leker sååååå....på den nya trasmattan. Hon är en riktig kattunge i sättet. Rättsom det är hoppar hon upp i luften eller så tokbusar hon på nya saker. Här ligger hon och övervakar den nya mattan. Den är hennes.....tror hon.Katter är mysiga djur. Har följt en misse på nätet...på fb som inte längre finns. Lilla söta Björne. Ett helt år har jag följt denna misse. I förrgår valde matte att låta han somna in. Vilken kisse som berör mitt och många andras hjärtan <3  En kisse som levt ute utan att någon brytt sig om den fina kissen. Men så hände det. Mysan som har tagit hand om denna kisse i över ett år och där kissen fick ett riktigt bra liv har på slutet blivet så dålig att Mysan lät han somna in. Vad gör man inte för de man älskar. Man låter de inte lida.  Styrkekramar till dig Mysan om du läser detta. Jag vet ju hur mycket han betydde för er.

Men nu lämnar vi detta och fortsätter. Vart en salig blandning i mitt inlägg i dag. Jag har svårt för att hålla nån röd tråd eller tema i mina inlägg. Tycker det blir lite konstlagt. Det som ploppar upp ploppar upp. Så är det.

Det är kväll....fredagskväll och nu tänker jag fortsätta att njuta av helgen. Veckorna går fort. Alldeles för fort.

Föresten....ser det ut så här hos er åxo? Hittade nåt på nätet. Ja där kan man hitta mycket .

GE ALLTID 100% PÅ JOBBET!


Måndag. 12%

Tisdag 23%

Onsdag 40%

Torsdag 20%

Fredag 5 %


Jamen sådär ja....nu vet ni hur jag har jobbat denna vecka :-P

Men nu är det fredag. Sköna fredag.  Jag tänker BARA ta det lugnt resten av kvällen och helgen. Bara så ni vet.

Hejsvejs!


Men hallåååå.......ser ni? Fotografen som INTE vill vara med på min blogg och som är min gubbe har avslöjat sig. Där är han ju.....i spegeln :-D

Själv så önskar jag er en.................................Trevlig helg!