Förr då skulle man klä sig i sommarkläder den första maj, för då var det sommar hur än vädret var. Sommarkjolen skulle på och till det ett par fina strumpbyxor med fina sommarskor. Men så jädrans kallt det skulle ha varit, och villken tur att man är smartare idag. För på valborg då är det ju skitkallt ibland, så det är ju tur att det finns vinterjackor, för jag behåller allt jackan på och kanske nån mössa åkso. Inte f-n vill man väl frysa inte.

sköna maj välkommen till.............. ska man ju åkso sjunga, men det gillar jag. Då blir det liksom en liten vårkänsla.

Jag kommer ihåg den gången som jag tog fel cyckel med mig hem. Den var väldigt snarlikt min, så det var ju lätt att ta fel. En röd grann cyckel tänkte jag, och då var det ju min. Vi hade varit på en fest nämligen, så väl hemma märkte min gubbe att detta var ju inte min cyckel. Jag vart tvungen att titta en extra gång på cyckeln och märkte.........vems i fridens cyckel hade jag fått med mig hem. Herregud vad händer nu??????........kommer polisen och tar mig nu ;-)  . Det dröjde inte många minuter så kom det hem till oss en kvinna som hade tagit min cyckel, så det var ju liksom inte bara mitt fel, utan hon hade åkso tagit fel cyckel. Pust pust men allt ordnade upp sig till slut, och jag tror inte att jag var ensammen om att ha förtärt lite glad-dricka, vitt vin.

Nu är det sista april och valborg. en lugn kväll blir det för min del, och att ta någon annans cyckel gjör jag nog inte om. Så ha nu en trevlig kväll alla, för det ska jag ha. Ta på er varma kläder nu och skit i sommarkläderna, för man ska väl frysa in våren och svettas ut hösten.

  

 

En riktigt trevlig kväll till er alla!

 

Kramen från mig!