Klockan är redan sent , så igentligen så borde jag väl sova nu. Men måste berätta att jag har haft en sån trevlig kväll då både min gubbe och hans äldsta dotter har fyllt år. Ja...dom fyller på samma dag. Är det inte otroligt. Så det blev ju liksom två flugor i en smäll.

Nu har vi firat dem båda i petersvik hos hans dotter. Vi klarade oss från regn nästan hela kvällen. Det kom några droppar på slutet. Men vi hann både äta och dricka gott. Som bloggare så brukar man ju oftast fota nästan allt.  Men vet ni.....jag glömde bort att fota då vi skulle äta. Tänkte inte på det. Ja så kan det gå. Men god mat åt vi. Så tack för en supertrevlig kväll för alla inblandade.

Men vet ni..........efter det att vi hade ätit så tog jag den här bilden som är en vy från där vi satt och åt. Sån fin utsikt inne i Sundsvall. Lite trist att solen försvann då jag skulle fota. Men annars så var det en toppenkväll.

TACK!Nu är klockan så sent att nu är det nog dags att slå igen mina två blå. I morgon kommer det en ny dag med nya äventyr. Ett nytt oskrivet blad.

Så............

God natt!