Vaknade nyss och fick se mina blekvita ben. Ja då vart det brått ska ni veta, och då vi nu har ett sånt himlans vackert väder så vill man ju ha något kortare på sig.  Men då jag tittade ner mot mina fula lite blåvita ben, det var då jag insåg att det här går ju inte. Jag måste ju bara sola mina ben innan jag använder nån av mina sommarklänningar. Tycker det är skitfult om bena är vita som kritor.  Men tårna då?? jisses då. Dom måste ju åxo bli lite ompysslade, för ska man använda snygga sommarskor vill man ju vara snygg om fötterna med ett rött nagelack som känns fräscht på sommaren. Man blir så glad av röda tår.

nnnnnnnnnnnnnnnnn..................ojdå, jag fastnade visst med fingret på tangenten.  Så det kan bli. Men då jag tittar ut så ser jag att min gubbe är redan ute och grejar. Tänk så ett vackert väder kan göra med oss människor.


Visstja........och här sitter jag. Mina blommor har ju inte fått nån mat. Ja bäst äre att skynda sig lite nu om nåt ska bli gjort här hemma idag.  Så nu alla fina tänkte jag sätta lite fart.  Ni får ha det så gott i det väder ni har. Hos mig är det en STOR härlig sol.

Tack och hej från mig!