Halloj alla. Nu var det nästan två veckor sedan jag tittade in i min kära blogg så nu är det på tiden jag skriver ett litet inlägg igen. Som ni ser och läst så här jag haft en kreativ paus så....

Nu är det nya tag som gäller. Jag är piggare än nånsin och inom ett par dagar fyller jag jämt. Jajamensan. Tanten har levt ett halvt sekel. Ojoj. Men nu till nåt annat. Jag har så mycket surr och bubbel i mig, att ni får räkna med ett lååååångt inlägg  . Det blir ju så när man inte skrivet på ett tag. Dessutom så väntar sommaren. Jag har massor av roliga saker att göra. Idag besökte jag bergsåkers trädgård i Sundsvall. Finns så mycket fint där. Några bilder.

 

  

 Dessa lejon är så flotta


 Ser ni såååå vackert detta drömväxthus är.


Visst är det fint.


Men nu fortsätter vi . När jag var liten hade vi en berså att sitta ute i och dricka saft kaffe och bullar när vädret var fint och solen lyste och värmde gott.  Då var det värkligen sommar och glädje. Dessa fikastunder var värkligen  lite extra mysiga. Nu då jag inte har nåt foto att visa så gogglade jag på berså. Visst är det mysigt med en berså. Kolla här ...hittat på nätet.

 


Där satt de vuxna och drack kaffet på fat med en sockerbit i munnen. Tror ingen gör det idag. Det som var bra var kaffekopparna som hade öron man kunde hålla i när man drack. Fina koppar fanns det förr 


Så svårt att dricka kaffet öronlöst idag......eller...är det bara jag som tycker det??


 Hett hett hett blire..

Hm..


Näe alla kära vänner...Nu ska jag ta sista klunken kaffe ur mitt öronlösa kopp ...men det har fått stått en stund så det är inte lika hett som när jag hällde upp kaffet. Har ju hunnit skrivet ett inlägg medans. Önskar er alla en fin start och fin fortsatt vecka.


                       TJINGELING på ett tag..