Det är jättemysigt att bara sticka i väg och gjöra utflykter i bland då det är sommar. Man packar ihop en korg med lite gott i och vips så har man.............dubbelt med sig hem. Fattar inte varför. Nu har väl vädret varit lite sisådär, men man får ju gjöra det bästa av det, och föresten så ÄR äntligen rättvist här i Sverige. Vi har ju samma väder överallt.

Men nu har vi varit på utflykt upp till min mormors trakter. En utflykt vi gör varje sommar.

Tycker om ängar så det måste ju jag ALLTID ta kort på.

Så spännande det är med gamla hus . Då blir jag riktigt nostalsgisk och det är inte sällan jag funderar hur det värkligen VAR att leva då. Tänk så mycket slitsammare det var förr. Då gnällde vi inte över småsaker inte.


Men så kände jag........näe, nå hade det varit trevligare med lite mer sol och lite varmare allt. Hade ju koftan på så..................Jag "BAD" eller ska man säga bedde? Sen så såg jag denhär texten på ett litet berg. Herregud, nu skulle ju GUD kanske höra min bön och ge mig bättre väder. Man kan väl alltid hoppas.


Tror dessa kossor hörde åxo min bön och skrik där bortom berget, så dom tog och glodde på mig ordentligt. Det såg ut som om dom tänkte....vem fa-n är detta?Ja ni kan ju se själv!

Men jag tror faktist att GUD hörde mig skrika och be min bön, för då jag kom hem så var det en STOR och strålande sol där hemma. Jag hade ju liksom åkt i från solen in på landsbyggden. Är huvudet dumt får.......Så när jag kom hem, så tog jag en bild utanför vårt hus och där solen värmde så gott.
Tänk så mysigt det är med moln. Man ligger i gräset en vacker dag och drömmer sig bort över ett moln. Tänk så mysigt, och tänk om man kunde fånga det och ha det kvar för att bara plocka fram molnet när man vill.Borta....borta....

Måste bara få avsluta med några citat barn lär ha sagt som kommer från boken "Gamla tanter lägger inte ägg" med mark Levengood och unni Lindell.

Eftersom Gud är osynlig kan han inte höra sin egen röst. Då är det väl inte konstigt att folk inte förstår vad han säger, när han inte fattar själv.                                                               "soffie 7 år"


Universum slutar aldrig. Eller slutar det där Guds hus börjar, presis vid hans staket.                                                     "Rasmus 7 år"


Nä nu tar jag och sparkar igång dagen då det är mycket som ska göras. Må så gott och kramen!!