Kom på att snart ska vi ändra tiden. Men det blir lika struligt varenda gång man ska byta till sommartid, och till vintertid. Hur var det nu igen??

Jag har ju en massa olika tider här hemma, och vem ska jag följa? Min köksklocka har snabbare tid än min klocka i hallen, och redan där blir jag ju snurrig. Min bilklocka visar EN tid, och sen har vi klockan i sovrummet som visar mindre än alla de andra klockorna. Det innebär ju att jag kan sova lite längre eller??

Väntar jag på nån buss, så är det bussklockan som gäller, fast MIN TID visar nåt annat. Men ska man inte gå efter tiden??  Kan man ändra på tiden som man vill eller?? Ska man ringa fröken UR hela tiden för att få en rätt tid! För ska man inte följa tiden? JUST NU ÄR KLOCKAN 17:57 då jag skriver. Ska skynda mig att se vad köksklockan har för tid eller sovrumsklockan. Den i hallen kanske har en annan tid? Men om min gubbe och jag är tillräckligt snabb för att få i ordning på alla klockorna, kanske vi ska rätta till tiden samtidigt?? men hur är det möjligt? ÄH....skitisamma nu ska jag inte tänka på nåt mer om det, för med tiden visar det sig!

Nästa helg blir det vintertid, klockorna ska flyttas kände att jag måste börja i tid.....

Har redan flyttat klockan från sovrummet till vardagsrummet och klockan från vardagsrummet till badrummet. Svårast är mikroklockan. Nu är hela mikron i sovrummet och svår att använda....Jag höll på en timme i alla fall- för det var väl en timme man skulle flytta klockorna??! Är helt slut. Det känndes så onödigt på nåt vis.... Varje år samma sak och hela vintern måste jag nu vänta på att få flytta mikron tillbaka till köket igen. Nu blev jag lite orolig när jag läste tidningen, att vissa telefoner och datorer är självgående.... Undrar vart jag hittar dom då nästa söndagsmorgon när jag vaknar??!

Kom ihåg att börja i tid ni också!!!Trevlig helg ALLA!