Jamän då kör vi tisdag då. Satt och funderade lite över vad jag skulle skriva och kom fram till.....VAD ÄR SKÖNHET? Ikväll har vi ju Hollywodfruar som är rätt kul att se tycker jag. Men smaken är ju som baken. Vad ÄR skönhet?? Är det att åldras med värdighet eller hjälpa naturen lite på traven. Tycker själv att skönhet ÄR så mycket. Det ligger ju i betraktarens öga eller hur.

Fåfänga då?? ÄR inte vi alla mer eller mindre fåfänga fast vi kanske inte alltid vill erkänna det.   Fåfäng ska man ju inte vara, men vad är det för fel med det??

Sen kan jag tycka att det största och finaste skönheten kommer från människor med sann äktighet innefrån. Då blir vi vackra, för allt behöver ju inte vara bildskönt.  En vacker människa för mig ÄR....en människa som bara ÄR och värkligen ÄR sig själv.  En god människa helt enkelt med glimten i ögat. Bildskön eller inte. Man ska va stolt över sig själv då älskar man sina medmänniskor åxo.

Men nu gör vi en KOVÄNDNING! Nu tänkte jag visa lite sommarbilder på skönhet som jag tycker ÄR skönhet. Bilder ser vi ju åxo lite olika på. Och igentligen behöver det inte vara en bildskön bild, utan det kan vara en bild på nån stubbe, eller annat som vi ser som en skönhet. Det ligger ju i betraktarens öga helt enkelt.

Så nu tar jag några dagars bloggvila med att visa er några sommarbilder då inspirationen kom från en vacker höstdag som vi har haft i dag. Kram nu på er alla!

Blommor ÄR vackert.

Små spännande stigar ÄR vackert.

Detta ÄR vackert.

Sköna sommar ÄR vackert.

Sitta och njuta på en sten över vatten ÄR vackert.

Vackert!

Vackert!

Vackert!

Mer vackert!

Muuuuuuuuu...så vackert!

TantGlad bara ÄLSKAR såna här bilder av solnedgången.


TantGlad älskar Grindar åxo. VEM BOR HÄR??

Eller här??


Men nu är ni nog trötta på alla bilder som jag har visat, så med det så får ni ha det så gott.Skönhet kan vara mycket.


Ha nu en riktig skön fortsatt vacka alla, och en fin allhelgonahelg. Vi ska minnas alla de som inte finns hos hos med skönhet i våra hjärtan.

Kraaam på er!