Hej på er alla!

Sitter här framför min dator med ett STORT leende samtidigt som jag bloggar. Tänk så mysigt det ändå kan vara. Datorn är ju lite som en skrivmaskin var förr....föresten...någon som har någon gammal skrivmaskin kvar? Jag hade en grå minns jag, och igentligen så var den brorsans och som han hade fått i julklapp. Men dendär skrivmaskinen var såååå lockande tyckte jag då jag nu kanske inte var äldre en sisådär 10 år. Bara en liten flicka med frisk aptit på att skriva. Ja så var det. Älskade att skriva, och det var överallt. Jag klottrade i allt som fanns hemma. Tur jag inte vart nån tågklottrare eller nåt sånt, men sånt klotter kan ju åxo vara fint. Konst är ju så olika för oss alla, och vad vi själva tycker.

Har jättemånga fina bloggvänner som jag besöker så fort jag kan , och lite nu och då. Såååå roligt det alltid är att titta in hos dem för att se vad det är för spännande i dag dom har att skriva om. Ja så blir det.........när man har goa bloggvänner.

I går då var jag in till min bloggvän primrose blogghem. Vilken häääärlig bloggvän som sååå många andra bloggvänner jag har. Gillar hennes blogg. Och i går så funderade hon över hur en blogg vart seriös. Ni har primrose länk här brevid.

Ja...vad tycker jag då?? Jag tycker väl om mycket. Tycker om att sjunka...försvinna i väg i läsandet och helst ska det inte vara för djupt. Inte handla om bara mat, mode, dikter eller verser utan jag tycker nog om varierande bloggar och folk som törs bjuda på sig själv. Men seriös?? det kan man ju fundera på.... vad seriös? Huvudsaken jag tycker om det jag läser.

Skrev en kommentar på en blogg en gång....det kändes att bloggägaren ogillade komentaren och det svar jag lämnade för jag fick se och läsa överskriften och i flera inlägg om och om ..om det svar jag gav i kommentaren hos min bloggvän. Tycker om uppriktighet utan att man behöver vara dum. Vi tycker ju alla olika. Ska man inte vara ärliga?

Så nu min lilla fråga ..........hur tycker ni en blogg ska vara, och tycker ni man ska vara uppriktig i kommentarerna? Eller ska man försköna en kommentar för att höja sig själv? för att man ska komma i god dager så att säga?

NÄPP....nu bidde det mycket. Bäst att sätta lite fart. Har ju ett jobb och arbetskamrater som väntar. Kramelikraaaam!