Tänk såna bilköer det är på fredagar. Lite jobbigt då man har bråttom och vill hem. Men så mycket hyss vi sysslar med där i våra bilar. Jag såg en ARG gubbe prata i sin telefon. Undra om han var arg?, eller som någon annan som tog upp sin sminkspegel. Undra om hon fick sig ett extra kajalstreck under ögat , då bilen plötsligt började att röra sig. Ja oj oj, det kanske var bättre innan. Eller som den person som jag nästan trodde skulle krypa bak i baksätet, då han plötsligt fumlade och hade sig i bilen. Undras om han kanske styrde och körde bilen med bakbenen, för då var han nå jävulsk skicklig kan jag säga. Men vad letade han? hmmm...var det glasögonen kanske? kanske inte han såg nåt då han körde???? Hjäääälp, en vanvetting kanske är ute och kör? HJÄÄÄÄÄLP! Ja vem vet, vem som är ute och kör igentligen.

Solen lyser sådär härligt ute idag. Så idag blir det både en promenad och lite lördagsshopping som avslutas med mitt lördagsgodis "gubbe" på kvällen. Vi såg ju let`s dance i går som jag tycker är ett himla mysigt program. Det är bara det, att TantGlad`s ben har svårt för att vara stilla då. Först så börjar kroppen att gunga lite i soffan . Man måste ju hålla takten . Sen börjar min gubbe att tycka jag tar för STOR plats. Kan ni tänka er jag tar för stor plats??..nä....tänkte väl det. Sen så drar benen iväg med en jädrans fart upp på golvet, och då är det kört, för då KAN BARA inte TantGlad sluta att dansa. Min gubbe tycker däremot det kan vara störigt med en flaxande TantGlad sådär mitt framför ögonen. Men ÄR det dans, så är det. Och man har inte roligare än vad man gör sig, så detså! LIVET ÄR EN FEST....HÅLL ME OM DET FOLK Å FÄ!

Äschdå, nu vart det flamsigt här inne.  Ska skärpa mig, lovar det.

Näpp, nu ska jag ta tag i den nya dagen som ser helt fantastiskt ut. Sen blir det mycket vila åxo, för man måste ju orka kvällen. Men först.........några gympa-övningar. En TantGlad måste ju hålla sig smidig, om hon ska orka dansa mycket åxo.

Ja hejåhå.....hejohå.....Eftersom det är lördag, så får ni alla en ros av mig, och sen ska ni ha det så gott ni bara kan. För i dag ÄR det vår i luften.

Kram på er!
En skön lördag ska ni ha!