Hejsan på er alla!

Jamen då har man averkat ytterligare en arbetsdag. Ja tiden går fort då man har roligt. Hmmm....kan man ha roligt på jobbet??? jaa..a..då! Det kan man. Har skrattat och motionerat mina skrattmuskler heeela dagen i dag. Ja så roligt har man på mitt jobb. Vi kan konsten att ha kul vi, och är det inte så det ska vara.

Men nu till något annat. Något heeeeelt annat. Ja så kan det bli! Fattar ni såååå mycket vi har för oss när vi står i bilköer.   Idag så såg jag en tjej som höjde blicken mot backspegeln.....åsso målade hon fint sina läppar. Men tänk om kön skulle börja att röra på sig? skulle hon inte se ut som en påskärring då......lite färg runt om liksom. Eller som dendär killen som tittade till höger och sen till vänster. Ja ni kan tro han såg tävlingslysten ut. Sen tog han ett stadigt grepp runt ratten och så gasade han till lite extra. Nu jävlar ska jag vinna tänkte han nog. Men vet ni att TantGlad äre ingen ide att tävla mot. Inte med alla hennes hästar under huven haha. Sen har vi Mannen som såg ut som en italienare......han viftade med både armar och händer. Jädrans vilken aktivitet det var där inne i bilen. Får hoppas att inte frun fick sig ett blåöga...ja attans då. Det där har kunnat gått illa. Ja hujeda mig då.

Innan jag slutar så vill jag TACKA er för era kommentarer i mitt tidigare inlägg där jag frågade om en blogg. Hur är en seriös blogg, och det var Primrose som inspirerade mig till inlägget. Har fått såååå många kloka svar, och som jag instämmer med. Brukar inte svara på mina kommentarer, för det tar sååå mycket tid i bloggandet tyvärr. Men idag så svarade jag er.  TACKTACK för era kommentarer. Det är kul att tycka till i bland tycker jag.

Ja...vad händer i bilkön igentligen.......Ja det kan ju vara en hel del det hihi.


Men tänk....tänk om det skulle komma en ko.....som så här nån gång. Sååå jädrans paff man skulle bli.


MUUUUUUUU.................


Bild lånad på nätet " okänd"