Go`kväll alla kära bloggisar.

Det ÄR just detta mitt inlägg kommer att handla om i dag. Vardagshjältar. Tänk sååå mycket som man inte tänker på att man gör dagligen. Vi alla kan nog vara lite hjälte ibland. Det behöver ju inte vara nåt alldeles speciellt. Men det kan vara nåt alldeles speciellt för många människor om man hjälper andra med små små saker.

Idag vart mitt hjärta berört då jag såg två unga flickor hjälpa en gammal dam . Damen klev ut ur sin bil, som hon hade parkerat på en parkering och jädrans så halt där var. Precis då kom det två små unga flickor gående förbi bilen och den gamla damen som såg ut att tänka.......hur ska jag ta mig ut från bilen när det är så halt. Nu hade jag parkerat en bit bort, men var så pass nära ändå att jag hörde vad som sas.

Ska vi hjälpa dig säger båda flickorna i kör. Samtidigt lyste hela ansiktet upp på den gamla damen som sa......KAN NI DET?

Klart vi kan...säger flickorna. Snacka om härliga och hjälpsamma flickor. Vilka vardagshjältar eller hur?

Tänk bara hur mycket ett glatt leende kan göra för någon människa med en dålig dag. Blir man inte lite gladare då. Eller om du låter någon gammal människa som har trötta ben får sitta i bussen i stället för att stå. Är man inte en hjälte då?

Är det inte de små sakerna som kan göra andra människor glada. :-D .

Kommer åxo att tänka på mig själv då jag vid ett tillfälle fick vara två par ögon till en gammal människa på vår ica affär. Den gamla farbron hade glömt sina glasögon hemma, och behövde hjälp med att hitta vad han sökte. Inte en endaste personal fanns det i närheten annat än jag. Jag var ju ingen personal på ICA-butiken....men lite hjälp till den gamle kunde jag kosta mig. För nog känns det ALLT bra då man får hjälpa andra människor.

Ja.....nog är vi allt lite vardagshjältar allt utan att vi tänker på det. Det är ju de små sakerna som räknas. Eller hur?

Nä....nu äre kvällen. Det är ju fettisdagen idag.  Så här blire en semla och krama kudden lite senare.

I morgon blir det en ny dag och med nya möjligheter. Nu får vi väl se till att den blir så bra som möjligt. Kom i håg........vi kan vara vardagshjältar alla hopa utan att vi tänker på det.Bilderna är lånade.......bara så ni vet.