Kommer i håg hur min mormor sa...du ska svettas in våren och frysa in hösten och som är nåt som jag lagt till minne. Så himla klok dom var förr. Tyckte väl då, då jag jag var yngre att detta var ju uråldrigt. Va f-n....inte dog man väl om man klädde sig lite lättare då solen och värmen kom. Man längtade ju så förbaskat efter att få klä sig lite lättare och ledigare.  Men så vart man sjuk åxo, och vad var det min mormor sa........vad var det jag sa?

Men nåt hon INTE tänkte på då hon var ung var att då klädde hon sig i somriga och lättare kläder då det var första maj. Hmmm......säger jag, för det var ju både tanter, flickor, damer och käringar och ALLA som klädde sig lite somrigare då. Det var ju vår....nästan sommar ju! För tiderna har ju liksom förändras....kanske att det var varmare då?

Vet ni en annan sak......det har ju blivet ett liksom vårhets. Vi ska ju träna bort våra magar och volanger. Vi ska gå på gym och motionera som bara helskotta för att komma i bikinin så att vi törs visa oss på stranden. Äre inte gym så äre stavgång eller en massa spring bara för att. Men duger vi inte som vi är kan jag tycka. Om vi är smal, tjock, bred, lång...........Äre inte det viktigaste att vi får vara precis som vi är? Hörrni....vilket vårhets!!

Jag säger bara så här........ALLA VI MÄNNISKOR DUGER JU PRECIS SOM VI ÄR! Äre inte insidan ändå som räknas, och vet ni......jag tänker då inte motionera för jag ÄR precis som jag är. Så detså!
Kramelikramkram på er!