Oj så mycket det finns att göra på våren . Nu då jag lätt kan bli lite ivrig och intensiv.....om vi säger så här....jag vill liksom få saker gjort inom 5 sekunder om jag fått för mig nåt. Det går liksom inte att hejda mig.  Idag....eller snarare efter jobbet idag så fick jag för mig i den 15 grader varma våreftermiddagen att vi skulle ta och börja göra ordning ute på altanen. Finns ju en hel del (om man bor i hus) att göra på våren. När trädgården och huset sover under vintern så behövs allting piggas upp på våren.

Lite bilder.....bloggar man fotar man.


Först fick jag klättra upp på taket (jag som är höjdrädd), men skam den som ger sig så visst är jag lite modig ändå.

 

 


Sen vare bara till att måla....ni kanske undrar vad jag ska göra....Det kanske jag visar er nån annan gång i min blogg. Kanske?

 

Publik hade jag......en katt som heter sessan som undrade vad i friden matte sysslar med?Men.....Det där att måla fick min gubbe ta över....han är ju ändå en målare så han tyckte jag slarvade lite. Men det gör ingenting....jag ledsnar ju rätt fort på det jag gör.....Det gör inte min gubbe som har nåt inte jag har....TÅLAMOD!


Vår fina lilla stuga ska åxo fixas till, vårt "smultronställe" det ska städas så vi kan ta i mot gäster i den. Här sover alla gott.....men först måste det fixas lite då stugan varit obebodd hela vintern.


 


Bättre än såhär blir det inte ikväll. Snart dags att krama kudden igen. Men innan jag avslutar, så vill jag skicka några tankar till alla som drabbats på ett eller annat sätt  av terrordådet i Stockholm och som nog inte lämnat någon oberörd då det är en attack mot hela vårt folk. Såååä sorgligt. 


STOR KRAM till er alla och sköt om er där ute❤!