Handla det måste man ju kanske gjöra även om det är söndag, och eftersom vädret varit så härligt så tog jag på mig promenadskorna, börsen och knatade iväg. Väl framme i affären och en halvfull matkorg så kunde jag inte betala, för min börs var inte i fickan där jag lagt den. Jisses vad orolig jag vart, så iväg fort hem igen för att se vart har jag nu lagt börsen. Den har väl inte fått fötter eller nåt? Men så låg den där, min röda färggranna börs mitt på vägen och lättnaden var stor, för jag hade ju en hel massa guld i den ;-)  så ni kan ju förstå vad lättad jag vart. Frid och fröjd alltso.

Ja just ja , och så har ju lilla Estelle fyllt år igår. Grattis till henne. Jag kommer i håg jag hade en katt en gång som hette Estrelle. Det var ju väldigt snarlikt eller hur?

Sen läser jag om någon som sett sin egen dödsannons i en tidning. Men uscha då, tänk att behöva se nåt sånt. Förstår hon vart alldeles skakig i kroppen.

Jaha och nu har det hittats mer hästkött igen. Jättekoncernen sodexo som driver restauranger på företag, skolor och sjukhus värden över har hittat hästkött i en produkt i storbrittanien. Ja så var det med det. 

Eftersom att solen varit så varm och go idag så kan man ju inte annat få än vårkänslor som bara spirar i hela kroppen, man har ju bara lust att säga mjaaaaaauuuu. ;-) . Ni vet som marskatterna gjör. Sen känner man riktigt hur man vill börja med vårsådden och starta upp växthuset. Så härlig tid framför oss nu, och att fixa i trädgården, så plantera blonmmor och klippa gräs med mina gräsgrönsgröna fula skor. Att ligga i rabbatten och rensa ogräs. Att köra bilen nercabbad ja oj till så mycket man längtar till nu. Så hääääärlig tid framför oss.

Näpp nu blir det en eftermiddagspromenad i det sköna vädret, så nu ropar jag på min gubbe. Gööööööööööran.....Göööööran, men jisses är han döv åkso, hör han inte hur jag skriker på honom. Jaha då får jag väl gå ut och leta efter han i garaget då. Jag tänkte nämligen att jag skulle gå ut och gå med gubbe. Min gubbe behöver ju åkso gå lite i det fina vädret som är helt fantastiskt idag.

Hejdå allehop!

 
Ha nu en fin och fortsatt härlig söndag! :-D  :-D  :-D .

 

Läraren förklarade ordet "kontrast" för skolbarnen.

-ljus och mörker, svart och vitt, dag och natt är

exempel på kontraster, sa läraren.

Är det någon som kan ge fler exempel? Ja, ingvar?

-Morsan och farsan.