Nåt mystiskt har hänt, för ju äldre man blir, ju snabbare går tiden. När det nu har varit helg, och då man varit ledig, det är DÅ man får passa på att tvätta en massa, för på vardagen orkar man ju inget, visst är det väl lite konstigt ändå.? :-\

Så nu undrar jag.....vart har tiden tagit vägen? Har passat på att tvätta en hel del då jag varit ledig i helgen.


Nånting som är jättemystiskt tycker jag, och det ÄR vart tar alla strumpor vägen? Ut ur maskinen kommer par som inte alls passar ihop, och att då hitta makan är ju lika svårt som i det värkliga livet. Att hitta rätt partner liksom.

Och sen en sak till........jag har fått en jädrans massa strykning på köpet dessutom, som jag helst vill skuta framför mig. Tycker ju strykning är så jämans tråkigt. Undra om jag kan lura min gubbe att stryka lite?? Kanske jag måste muta han lite, men i krig och kärlek ÄR väl allt tillåtet, och vad gör man inte för den man älskar, så säg! ;-) .

Måndag är det, och strykning av tvätten måste vara borta före fredag, så det gäller ju att ligga i lite, eller hur. Ja.....måndagar suger!
Måndagar suger, eller vad säger ni?? Till fredagen vill man ju vila, så det är bara att köra igång med strykningen här hemma nu! ;-)


Önskar er en jättefin ny vecka, för snart har vi ju fredag och helg igen.

Puss på er alla läsare! :-*

Men vart f-n tar tiden vägen???


Kramen från mig!