Men vad är detta?? Regn , mörka moln och bara en massa kyla har vi haft denna månad. På måndag så traskar vi in i en ny månad och måtte det  bli lite varmare.   Men å andra sidan vet vi ju inget om morgondagen, för den kan ju bli alldeles......alldeles helt underbart förstås!

Den som lever får se?

Nu måste jag berätta lite om mitt mobiläventyr. För nog så spelar dessa mobiler en ett spratt allt. Brukar ha min mobil nära till hands. Borde lägga undan den men.....

Tog och fotade lite i dag . Med min mobil alltso. Blir riktigt hyvsade bilder tycker jag. Men precis då jag hade fotat så tänkte jag att jag skulle ringa dethär samtalet som aldrig blir av till min vän. Så himla sällan vi pratar med varann. Men då vi pratar......då kan vi prata i timmar om allt och inget.  Mest inget faktiskt. För även det här inget kan ju bli nåt stort att prata om, och det gör man ju bara med sin bästa vän. Lite tjejsnack sådär.

Plötsligt händer det!! Min mobil var borta. Den fanns ingenstans. Jag började traska omkring här hemma med stora stora giraffkliv. Naturligtvis började ju min gubbe ana att det hänt något. För det är ju inte första gången han sett mig så där. Men vad är det som har hänt frågar min gubbe. Jag hittar inte min mobil skriker jag lite uppjagat. -Men vart la du den sist svarar han.  Vet inte skriker jag och försöker gå igenom hela dagen. Ni vet.....då man försöker att klura ut vart man varit klockslag för klockslag. Lite dektektivarbete liksom.

Tror jag vände in och ut på hela huset. Min gubbe tänkte nog.....nog var det lite lugnare före dessa mobiltider allt. JO...jag såg det på honom. Läste hans tankar. Så tänkte han.

Men efter en lite stund sådär utbrister min gubbe.....Vad i hee........gör mobilen i kylen????? Du har ju lagt mobilen i kylen. JAG.......va?? i kylen??  Näe...har jag gjort det? Det har jag inget minne av! Och det ÄR just det som är problemet. Mitt minne har sviket mig . Kan det va åldern? Eller??? Ni måntro jag skämdes rättså rejält. Men men.....bara att ta nya tag. Föresten......


MAJ INSTÄLLT!

P.G.A

TEKNISKA

PROBLEM.

SMHI SÄNDER REPRIS

PÅ MARSVÄDRET

TILLSVIDARE.


Hörrni......som om det gjorde saken bättre.

Äh....nu fortsätter vi med helgen, eller hur?


Man får leva på hoppet. Snart så.....


        KRAMELIKRAM!