Jag tillhör de som är ledig hela sommaren. Ja ja.....tänker ni, vilket tjat om det nu då. Har nog skrivet om min ledighet massor av gånger i sommar....men nu är det så här. "jag tjatar inte, jag repeterar". Hursomhelst så har ju jag äran att få alla slags väder. Men det är klart. För mycket av regn, för mycket av moln, och t.o.m om det blir för mycket av vår härliga "SOL" så kan det ju faktiskt bli lite för mycket av den goda "varan " som jag tycker solen är. Jag älskar ju solen. Jag njuter av varje ögonblick....varje sekund ska ni veta. Och nu verkar det som om vi har samma väder karta i vårt avlånga land. Visst är det rättvist hörrni! ;-)  

Nåväl. Nu fortsätter vi.

Tänkte (i vanlig ordning så här på sommaren) visa er lite bilder från min sommar. Naturen har en given plats i mitt hjärta Precis som mina blommor har. Idag har jag stått på huvve å rensat hela......nä nu ljuger jag...halva dagen blev det iallafall. Har ni tänkt på så rogivande nåt så tråkigt som rensning faktiskt är. Det enda man måste koncentrera sig på är ogräset. Men nu då jag har några "smultronsplantor" i rabatten så får jag ta det försiktigt.......tänk så gott det är att stoppa några söta smultron i munnen. Mmmm.

Nä nu tar vi några bilder.

Börjar med blommorna. Som dom har vuxit.

 

 

 

Men inte har jag bara legat med huvve i rabatten inte....En sväng till stranden är ju ett måste då värmen är här. Jag var så himla feg först....som här. Men sen  .....

 

 

 Massor av folk på stranden, och fiskmåsar som lurade på gottigottsaker. Föresten...tänk om man vore en fiskmås.....vilken jävulsk bra syn man skulle haft. Dessa ser ju allt som händer nere på marken på flera hundratals meters avstånd ;-) 


Just nu så sitter jag på vår brokvist....min myshörna, och himlen ser ut så här.

Hmm....blir nog nåt oväder snart, men med såna här vackra dagar så längtar man faktiskt efter lite regn. För efter regn kommer solsken, och väder det har vi ju alltid.


Nä nu tar jag och fortsätter Ha semester. Är ju gott att leva 


 


Kramelikram