Det var så himla halt ute på gårdsplanen igårkväll, att jag tänkte nu måste jag sanda lite  innan gubben kommer hem och bryter bena. Kom på, att vi har nog lite sand i dendär stora plåthinken ute i garaget .  Nu är ju garaget min gubbes område så attans om man flyttar om och stökar till där ute. Fick flytta på en gammal stol som stod i vägen och där bakom hittade jag plåthinken med sanden i, och sen var det bara te att sanda. Men vet ni.....då G kom hem så märkte ju han att jag hade sandat, och var jätteglad för det. Men när han tittade in i garaget trodde han en bomb slaget ner. Ok.....jag hade väl flyttat stolen en meter och satt tillbaka plåthinken på fel ställe........ja det är noga med garaget Hörrni. Var sak har sin plats tycker G.  Hm....

I helgen ska jag byta lite gardiner......Undra om G märker det. Sist  jag hade bytt gardiner och köpt nya jättesnygga  så vart jag tvungen att fråga G om han inte märkte nåt nytt här hemma. Njaaaa....har du köpt en ny tröja? Säger han trevande till mig. En tröja jag haft i åratal. Men det är klart.....Man ser ju saker olika .  Jag kan se tidningar på bordet.....han ser dom inte. Jag kan se disk på bänken......han ser det inte. Jag kan se ......nä....Nu är det nog bäst jag är lite snäll. Hörrni.....Hoppas inte min gubbe läser min blogg. Han skulle ju  laga en god middag ikväll så jag ser ju lite franimot kvällen. Får nog vara lite snäll så inte..... Den som längtar till nåt gott..........skiter i småsaker.


Näpp. Nu måste jag sätta lite fart. Snart jobb men sen Äre helg Gott folk.