Det känns lite konstigt med en vit gran här hemma, och även om jag var lite småsugen på att skaffa en vit gran så gav jag upp redan vid tanken, för då jag nämde det för min gubbe så höll han på att sätta kaffet i strupen, och Föresten så är jag nog inte beredd på någon vit gran.. ÄN.

-VIT GRAN???? säger han till mig lite halvhysteriskt.  

Joådå....Vi är nog rätt tradionella här hemma. Jag kan ju tänka mig en vit gran.....Men på jul ska man ha en grön gran för en gran ska vara grön och inte vit. VIT kan den få bli då den står ute i skogen och när  det snöar på den så den blir sådär naturligt vacker.  Ja här hemma är vi naturliga av oss. Inga moderniteter inte. Men visst....kanske jag någongång i framtiden  ändå kan tänka mig att skaffa mig  en vit gran.....??

 

Eller en.........

Njaaa.......Jag tror nog min gubbe å jag är överens om att en gran är snyggast då den är naturlig och grön.


Granen står så grön och grann i stugan...


Eller vad tycker ni ??

Well well....min gran är klädd för längesedan så nu kan jag ta det lugnt och bara njuta av den. Den är i plast åxo så den barrar inte. Slipper jaga barr till midsommar. Det ni!! Återanvändning dessutom.

Nä.... det här går inte. Sitta här å skriva.  Nu tar jag och ger mig för ikväll. Är lite trött och ska ju upp tidigt. Kuddkramar och drömlandet väntar..

 

Lånade bilder från nätet

Kram på er!