Hej alla!

Lite konstigt att man måste handla även söndagar. Herrejisses hur var det förr då, när allt var stängt. Ja då kunde man hålla sig minnsan, för då hade man ju liksom hamstrat TILL helgen. I vanlig ordning så var jag i torsdags för att helghandla. Ja jag måste säga att man är rik när man kan mätta sig och betala räkningar. Tänk ändå vad man kanske tar sånt för givet, för alla har ju inte det så. Så klaga att jag måste åka och handla på en söndag?..........njääääeeee, nu får jag nog ALLT skärpa till mig. GÖRAN........HAR DU NÅT SKÄRP? Vet ni? Apropå skärp, så är jag jätteglad att jag inte behöver nåt sånt längre och jag måste nog gått upp några gram under semestern? :-D  Här får man vara rädd om handtagen ska ni veta! ;-) 

Visserligen så är det ju vilodag idag, men lite har jag ansträngt mig ändå, med att påta i trädgården medan min gubbe har varit på taket. Jag råkade gå under stegen, men då skrek min gubbe HÖGT HÖGT åt mig att det fick jag inte gjöra :-\  Ok då visst kan det kanske föra olycka med sig så vad vet jag? Att man inte ska ha nycklar eller skor på bordet det håller jag mig till. För jag VET det är STRÄNGLIGEN förbjudet detta. Hmm......undras om det ligger nåt i allt skrock tro?

Efter mitt trädgårdsrensande i rabatten idag så tänkte jag att jag skulle ta det lugnt. Men så här reagerade jag!

HJÄÄÄÄÄÄÄLP........

Hjääääääälp GÖRAN!!!!! EN GUBBE I TRÄDGÅRDEN!!!!

Tror ni att han hör när jag ropar??????? nääääee då! Här står han och dagdrömmer!Ja se KARLAR!!!!!

 

Men eftersom det ÄR söndag och vilodagen, och min gubbe står där och dagdrömmer så tänker jag åkso fortsätta att dagdrömma. Jag får väl ligga och titta på molnen och fantisera lite över vad dom kan föreställa för nåt. Ja fantasi har jag alltid haft så det blir nog nemas problemas!

Mmmmmmmm......så gott man mår! DET VAR VÄL VILODAGEN IDAG ELLER????

Nu kör vi på snart med en ny härlig och spännande vecka igen i morgon. Livet är som en glass var det någon som sa, och visst är det så. Man ska njuta innan glassen tar slut! Ha nu en jättefin kväll alla fina vänner, och i morgon kommer både en ny vecka och ny dag!

 

Fortsatt fin söndag och vilodag alla.

KRAMEN från mig! :-D