Halloj alla kära bloggisar. Hoppas att ni har haft en jättefin dag. För det har jag haft och även om jag har arbetat och mest fått varit inomhus så blir man ju såååå glad av att se solen.

Så vet ni vad jag gjorde idag på Lunch......jag åkte hem. Bara sådär......näe tänkte jag. Nu måste jag bara få åka hem och sätta mig en liten stund efter vår soliga vägg på vår altan. Det ÄR såna här gånger det är bra att det finns mat som går att fixa till lite snabbt. Vet ni...det bidde mikromat. Värmde min lilla minipizza ett par minuter och vipps så hade jag Lunchen färdig på ett kick. Så visst är väl snabbmat ändå rätt bra såna här gånger då man vill ha maten klar på ett kick.

Jag satt mig ner i den lilla stol vi har på vår altan då det bitvis har töat bort lite snö. Ja nu går det fort. Hade fixat lite kaffe och satt bara och njöt av den hääärliga solen med högerarmen som  lyfte kaffekoppen lite då och då. Men så...............

försvann jag i tanken .........hur ska jag plantera mina blommor i sommar. Hur ska jag ha mina utemöbler och hur..........ja det var mysigt att drömma sig bort till sommaren men ........tiden går fort ibland. Så det var bara till att ge sig i väg till jobbet igen. Men vet ni.......på dendär lilla pyttelilla stunden så kändes det som om jag hade tankat hjärnceller och kropp på en massa ny energi. Sååå himla härligt.

Men nu är det kväll. Det är en bit kvar till sommaren......men visst får man väl längta lite. För visst är det ändå skönt att ha nåt att längta till.

Nu  är nu. Det är torsdag och nu ska jag scwicha i väg till vår icabutik. Sen äre natta och ännu en dag är gjord. Fattar ni att på söndag är det Mars. Mars mars måne....jag kan lura dig till skåne. Nån som hört detta utryck? ;-)

Avslutar med lite sommar, och så får jag önska er en fin kväll.

Snart så får TantGlad pyssla med sina blommor.


Att längta till något kan vara rätt mysigt om det ser ut så här.


Kram på er!