Ni förstår ,att när man är ledig så många dagar som jag är.....så tappar man bort värkligheten lixom. I och för sig har det "bara" gått en vecka av min låååånga semester, men jag är redan dagavill. Det går så fort att bli det. Hade måndag idag.......njaa...inte hela dagen....Men halva dagen från när jag steg upp ur min sköna säng. Då var det några hjärnceller som inte hade vaknat . Men visst är det konstigt......igår kväll visste ju jag att det var lördag. Hur kunde jag ha glömt det på ett par timmar å så. Hm.....märkligt märkligt.


Jag gjör ju Presis som jag vill på dagarna nu så........Inga tider....ingenting att passa förutom att sköta mig då. Ni vet....frukost....ta promenader....springa på shopping. Gjöra utflykter.....åka till stranden..... måla naglarna och andra semesterviktigheter... vet ni.....tror jag ska gjöra som min katt "claudine" lite oftare. Ska "chilla" lite mer. Katter har förstånd att njuta av livet dom. Kolla bara hur söt min claudine är då hon chillar  :-) 

 


Visst är min ögonsten söt?


Klockan är inte så mycket....inte mycke alls, men ni vet......det tar på att vara semesterfirare . Man gjör ju en massa saker fast man inte gjör nåt. Blir kuddkramen och borsta tänderna före drömlandet. Hoppas jag inte drömmer det jag drömde om i natt. Fy vale ........fast igentligen så har jag glömt bort såhär dags vad jag drömde .......det var nog inget som var nåt viktigt att komma ihåg då. Nu kommer det nya drömmar....nya äventyr Presis som det ska


Nu kör vi igång den nya veckan eller hur? Men glöm inte bort att "chilla" emellanåt ;-) 

Tjingeling.