God morgon alla kära vänner.

Som ni ser så är Rubriken " Fult eller snyggt? Nu snackar vi orange" Och det är allas vår lekfarbror som rår för den rubriken. Bloggvännen bosse http://bosseliden.wordpress.com är länken till hans blogg. Han roar oss alla med alla möjliga och omöjliga små lekar och tävlingar.

När jag var liten så fanns det en massa orange i mitt hem. Min morfar han gillade att måla orange han. Färgstarkt skulle det va. Både kök, stolar, dörrar och en massa andra saker fanns i fulfärgen orange. För det var så jag tyckte om den färgen då. Fast jag kallade nog färgen mest för brandgul.

Nu kan jag tycka att det är en liten fulsnygg och glad färg.  Visst visst. Man blir ju faktiskt glad av färgstarka färger.

Men nu kör vi mitt bidrag. Trodde faktiskt inte att jag hade nåt i orange. Men men.....man blir hemmablind.

MITT BIDRAG till bosse blir..En väska..

En ikea våg...(gammal)

En jacka...


En läckerbit....


Sådär ja......Det var mina bidrag det. Föresten......vänta.......den här figuren ville åxo vara med idag.

Så......

Mjauuuu............

Sådär ja....NU var uppdraget avslutat.


KRAMoch ät en massa semlor åxo. Det är ju semmeldagen. ;-)