Go lördags kväll alla kära.

Det sägs att har man haft det roligt på en fest så är man trött och har ont i skallen hela dagen efter. Det har inte jag haft....jag menar trött, eller haft ont i skallen.  Pigg som en mört slog jag upp mina två blå redan klockan 7 i morse. Så himla ivrig jag var att sätta igång med dagen. Nu ska jag tillägga att det vart rätt sent i gårkväll. Inte förrän vid midnatt gav vi upp, och tyckte att nu är vi nöjda ...dags att säga hejdå till kvällen. Denna fest ska jag minnas. Sista festen med mina arbetskamrater. Till hösten får jag nya. Men det kommer att bli Såå bra så. Ett eget val.

 Fick sååå fina blommor av mina arbetskamrater.

 


ETT STORT VARMT TACK TILL ER ALLA.

Som sagt....en kväll jag kommer att minnas. Många glada skratt och breda leenden. Ni må tro jag blev nöjd med kvällen.

Nu ska ni veta att jag släpper lite på paparazzijobbet då jag har fest. Men vet ni....jag lyckades få en bild av en linslus...en av mina arbetskamrater som gärna ville vara med i bloggen. Tack :-D 


 


Fina blommor

 

 


Men Hörrni...nu har jag klagat hela veckan på vädret. Bara en massa regn regn regn och mera regn. Önskar mig sol och värme. Idag då fick vi sol på mina breddgrader. Men värmen......vart tog den vägen. Är ju hur kallt som helst ju.


Nu tänker jag fortsätta att njuta av kvällen. Jag lovar er att den blir betydligt lugnare än gårdagskvällen.Rätt skönt det åxo. 


Kramelikram på er