Vaknade i natt av att det blåste nå jävulskt och dessutom låg jag vaken och väntade på att taket skulle blåsa iväg.....eller nån gren  eller ännu nåt värre, kanske ett stort träd skulle blåsa in genom fönstret å vad skulle jag göra då??  ja gud som jag funderade och hade mig mitt i natta. Dessutom så var det så tomt i sängen utan Ella. Hon brukar ju sova bredvid mig vid huvudkudden. Hon har sin plats där. Har fortfarande sin plats där. Jag kan liksom inte förstå att hon är borta. Mattes gogumma.

Well well.....

Idag har det ju blåst som själva sjutton och vi funderade (min gubbe ) och jag hur vi skulle gjöra med julskyltningen . Inte spesiellt skönt med nordanvindar när man är i stan inte. Hursomhelst så är julskyltningen en tradition man inte vill missa å Föresten så är det väl alltid kallt på julskyltningarna.  När man var liten var man helt faccinerad av skyltningen i skyltfönsterna. Så fint man tyckte det var, och vilken jul känsla man fick  . Man kände liksom  att nu var det inte långt kvar till jul inte. 

Lite bilder från dagen.


 

 

Det är tur man kan värma sig lite. Lite ögonshopping blev det. 


 

 Kände lite mig som en drottning i denhär kungastolen som fanns på "1891" 

Den skulle passa bra hemma i......


 Tittade upp mot taket i köpcentret........Visst är det fint Hörrni.


Sundsvall är en sån fin och vacker stad. Tog denhär bilden över selångerån på eftermiddagen. Visst är det fint, och visst är jag stolt över min stad. Norrlands vackraste stad tycker ju jag.


 

Igår var åxo en kall dag. Min gubbe å jag fick för oss att ta oss en skogspromenad i kallvädret då nordanvinden gav oss rejält med kyla för när det blåser så blir ju kyleftekten fler kallgrader än temeraturmätaren visar. Men vi hade en stor och vacker sol. Alltid nåt. Man får vara glad över det lilla sa pigan.

 

Ja det var helgen det . Nu tänker jag värma mig med lite te.....kanske nån god macka med lite gott pålägg får slinka ner i lilla magen åxo...vem vet. Vi vet heller inte hur den nya veckan blir. Den kan bli bra, eller ännu bättre än bra. Vi hoppas på det eller hur alla kära.