..jag har hittat ett par skyltar ialf. Nu kanske ni undrar vad det är jag skriver om. Men det ska jag för er strax berätta. Ni förstår att min bloggvän och lekfarbror Bosse har en ny Lek på gång. Vi ska hitta en skylt med pojknamn , en med flicknamn osv....ni kan titta in i hans blogg och läsa om spelreglerna bosse 

Ni ska tro jag känt mig skum idag på jakt efter skyltar, och inte var det lätt heller. Smög omkring som en tjuv där på parkeringen vid vårt shoppingcenter och tänkte inom mig själv att folk tänkte nog att hon är inte klok dendär.  Men det bjuder jag på. Föresten....vad gör man inte för Bosses lekar och tävlingar.

Har bara hittat två skyltar pluss min egen skylt. Vi skulle ha med en privatskylt åxo så.....hurraaaaa. En sån skylt har jag ju. Vilken tur jag har. Men hitta skyltar var inte lekande lätt inte. Har stött på flera på vägen medan jag kört min bil. Men då går det ju inte att fota inte. 

Innen jag Visar mina tre ynkna bidrag vill jag prisa Bosse för allt han hittar på i sin blogg för oss bloggvänner. Vi har det ju så roligt med varandra. På det här sättet hittar man åxo många fina bloggvänner så allt är bara positivt  jag tror vi alla tycker att det är skoj att leka , och Hörrni.....att vara en smula barn ÄR att Värkligen vara vuxen.

Nu kör vi. MINA TRE BIDRAG. Hittade inte fler tyvärr pga tidsbrist bl.a.


Ett pojknamn.


Början på en månad.


Sist men inte minst. En privatskylt och det blir min egen skylt som jag visar.Inte lekande lätt men.....det vart mitt bidrag till Bosses lek idag. Hoppas ju på några poäng. För hoppas kan man ju alltid.


Nä Hörrni...Nu ska jag ta tag i lite andra saker innan jag fixar till middagen. Lovar er att det kommer att bli nåt gott. Det är ju lördag och jag är ledig så....


Skyltkram alla fina