Tänk så roligt det kan vara att besöka en vän man inte har sett på länge. Ikväll då jädrans så bestämde jag mig för att göra detdär besöket som man bara "tänker" man ska gjöra, men som alldrig blir av. Visst är det konstigt så oföretagsam man kan vara.

Ni vet.....när man inte setts på länge så har man massor att snacka om. Det tog ett par timmar innan vi var klara....(vi snackade oavbrutet) HELA tiden, och i munnen på varandra. Hmm....undra om nån av oss lyssnade på vad den andre sa? Vi var sååå ivriga. Men trevligt det hade vi. Dessutom så har vi fått en skymt av varandra........jag menar....det kan ju vara bra att träffas nån gång ibland så man inte glömmer hur den andre ser ut.  ;-) 

Men sen då jag skulle gå hem dök det upp ett problem. Nu ska vi snacka skor. Måste man ha flera skor som liknar varandra. Mina skor var svarta med en liten dragkedja på sidan. Vet ni.....det fanns ju fler skor som såg ut så. Fattar ni.....Hur enkelt är det att hitta sina skor då?  Vet ni.....men jag hittade dem. De var de som var fulast. Glömde ju att jag gick rätt på en vattenpöl full av sand å annat skit.......så mina skor var de som var fulast. Lätt som en plätt vart det efter att några hjärnceller fick arbeta lite.

Då jag kom hem så fick jag skor på hjärnan.....så in i sko-garderoben och plocka fram (för att få lite bättre ordning) alla skor som var alldeles för många. Ett par såg ut så här. Tyckte om dem en gång men........nu åker dom nog ut. Lite ordning får det lov att vara.

 

Vet ni......jag har rensat bort 10 par skor nu. Det ni!! Man kan ju tro man var en 'tusenfoting" i sitt tidigare liv ;-) 


 

Näe....det här går inte. Klockan börjar bli alldeles för mycket så....jag tror jag sätter P för ikväll. Har ju surrat tillräckligt  och sen så väntar John blund runt hörnet. Ja oj så skönt det ska bli att krama kudden.


Kramelikram sov gott och Hörrni....snart så har vi en ny månad igen. Nu gåre undan.  :-D