Nån förföljde mig efter den ensliga vägen, och jag visste INTE vad jag skulle ta mig till?. Jag var ute på en promenad och kl var strax efter 22 en sensommarkväll. Mörkret hade lagt sig, och jag var helt ensammen på den ensliga vägen. En bil åkte sakta efter mig.....sakta sakta. Jag förstod rättså snabbt att jag var i fara. Jag började på att gå lite fortare varav även bilen ökade på farten. Vad skulle jag gjöra?.....

 

Som tur var så var detta bara en dröm jag hade i natt. En lättnads suck drog jag när jag vaknade och fattade att det hela BARA var en dröm. Tänk hur man kan drömma. Men så kom jag på en sak, och rusade hit till datorn. Jag skriver ner drömmen , så kanske DU SOM LÄSER har nån fortsättning på drömmen ? Vi gjör en liten spännande berättelse av den. ÄR DET NÅN SOM HAR LUST ATT LEKA LITE?? Skriv till mig hur det slutar? Så kanske jag lägger ner hela berättelsen i min skrivarblogg bustanten som jag har som länk på min sida.

Det som gömms i snö.....kommer upp i.... Jag var ute på en såndär uppiggande hurtig promenad igår. Men lätta ben traskade jag i väg med mina stavar som jag har plockat fram. För ni förstår att TantGlad kan ju faktiskt ramla. Men ett stadigt grepp så var jag beredd att använda stavarna som vapen, ifall nån skulle anfalla mig efter vägen. ;-)  Men inte då, för hemma på våran gata är det lugnt. Men man vet ju alldrig......Efter vägen så hittade jag både en skrovmålspåse. ett par bortglömde barnvantar. Jisses vad dyrt det blir för den föräldern då?. Jag hittade en colaburk, men fattar ni inte att ni som slänger, att nåt djur kan gjöra illa sig av denna burk. Men så mycket som folk slänger.  Men hursomhellst så fortsatte jag min snabba promenad och stavarna fick röra sig flitigt och snabbt. Ingen vila här inte.

Idag är det lördag. Men igår då var det fredag , och på tvn kollade jag LenaPh. Men så bra hon är! Så det såg man ju. Sen ikväll då är det ju mello igen. Tycker det delas upp lite för mycket bara. Det räcker med en gång som det var förr. Förr var BÄTTRE.

Dagens schema inehåller mycket. Man måste ju liksom hinna så mycket på lördagar, den dag man är ledig. Så ! Det är väl bara att sätta igång. Att sitta här framför datorn går ju inte. Så nu blir det kaffe och lite gott!

Ha en jättefin lördag alla!