Visst är det härligt att vara ledig som under påsken då de flesta är lediga och kan göra presis som de vill med dagarna. Själv så gjorde jag det ovanliga i morse. Min gubbe och jag begav oss till " södra berget" där det var skidtävlingar på gång.  Min gubbes barnbarn är ett par hejare på att åka slalom. Kul tycker dom åxo att det är.

Själv så ser jag kanske lite sur ut här......men det var en fantastisk dag med många ivriga barn som bara älskade att åka skidor.

Ja....ni såg väl hur sur jag såg ut........men jag kan intyga er att jag rår inte för hur jag ser ut på bild. Jag brukar se lite tvär ut ibland.......men lovar er att skenet bedrar. Det var hur mysigt som helst att se alla barn som åkte, och såååå kul de hade.

Nu till något helt annat. Min bloggvän " Ninnie" har något skojigt pågång i sin blogg där hon vill att vi ska skriva om " vad gjorde din dag i veckan" vilket roligt grej. Och vet ni....då kom jag på att det händer ju faktiskt saker varenda dag nästan. Sånt som man kan glädja andra med små ting. Det här gjorde min dag i veckan. Nu då jag tänker lite efter.

Det hände nu strax före påsk, och då jag var ute och påskhandlade på ica maxi. En  gammal dam såg lite smått förvillad ut bland alla hyllor så jag gatt till och fråga om allt stod rätt till. "jag vet inte vart jag har min kundvagn" svarade den gamla damen mig. Ni måntro att jag tyckte lite synd om henne så rask som jag är började jag att se mig om efter kundvagnen som jag tillslut hittade några meter bort. Ni skulle ha sett blicken på tanten då jag kom med kundvagnen. Såååå glad hon blev. Tänk så lite hjälp från en medmänniska kan betyda sååå mycket . Hon gav mig en stor kram som tack, och med den kramen så gjorde den faktiskt min dag. Att lilla jag kunde hjälpa någon annan människa gav mig mycket ska ni veta.

Så det var mitt bidrag till "Ninnie" Kolla in i hennes blogg så får ni veta lite mera om hennes upplägg om "Vad gjorde din dag i veckan" http://enkvinnamittilivet.bloggo.nu

Nä nu tänker jag fortsätta att ha påsk. Tänker bara njuta av kvällen och alla mina lediga dagar som jag har i veckan. Det känns gott det!


Kramen på er alla finingar! :-)


Ps.....se mina bloggvänner som har gjort sin " söndagspromenad" i tidigare inlägg
 .:-)

Alla som gör sin "söndagspromenad" på söndagar länkar jag åxo på söndagar, men ni som gör dom under veckan länkar jag på fredagarna.